Összetevők: 100% bio cékla, porítva
A cékla a beta vulagris növény fő gyökérrésze. A gyökér sötétvörös-lila színe az élelmiszereknek élénk színt ad. Gyakori a kelet-európai konyhákban.
Add hozzá a bio céklaport a smoothie-khoz, süteményekhez, mártásokhoz, salátaöntetekhez és levesekhez, hogy jellegzetesen édeskések és természetes módon, sziporkázóan színesek legyenek.
Európába a rómaiak segítségével jutott el, de csak később terjedt el, mint élelmiszer. Bár eleinte jellemzően főzték vagy salátákat készítettek belőle, az elmúlt évszázadokban felhasználása egyre sokoldalúbbá vált és népszerűsége folyamatosan nőtt.
A BioMenü BIO CÉKLA port ellenőrzött körülmények között termesztik. Gondosan válogatják, tisztítják, majd kíméletesen szárítják, porítják és csomagolják.
Így megőrzi eredeti, gazdag tápanyagtartalmát. Dúskál a vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben.