Rólunk


A 3Ebio családi vállalkozásként jött létre azzal a céllal, hogy széles körben hozzáférést biztosítson valóban minőségi és egészséges, főként bio termékekhez azok számára, akik készek prioritásként kezelni egészségüket és szeretnének olyan helyről bevásárolni, ahol nem szükséges idejük nagy részét az alapanyagok összetevőlistájának böngészésével tölteniük, mert minden forgalmazott termék szigorú "mentességi" és minőségi szempontoknak felel meg.

Filozófiánk alapja, hogy az egészséges élet a minőségi alapanyagok kiválasztásával indul. Ezért minden beszállítónkat és forgalmazott termékünket alapos kutatómunka eredményeként választottuk ki, sokéves sportolói és sportszakmai tapasztalatunkat, továbbá a saját egészségügyi állapotunkon végzett megfigyeléseket és talált megoldásokat is alapul véve. A forgalmazott termékeket ennek megfelelően magunk is kipróbáltuk, fogyasztottuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható, etikus gazdálkodást és ökológiai termelést előtérbe helyező gyártók termékeinek forgalmazására, továbbá lehetőség szerint igyekszünk minél több hazai / EU-n belüli gyártó termékeit kínálni, a származási helyet pedig transzparens módon feltüntetni.


Mi található a webshopban?

  • lehetőség szerint bio, fair trade termékek fenntartható és természetes forrásból, lekövethető származási helyről
  • minél kevesebb (felesleges) összetevőből álló, minél inkább kíméletesen feldolgozott, „natúr” élelmiszerek
  • egészséges vércukor- és inzulinszintet, pajzsmirigyműködést és hormonháztartást támogató alapanyagok (pl. lassabb felszívódású szénhidrátforrások, jó minőségű zsírok)
  • lehetőleg hazai / EU-n belüli gyártók termékei 
  • „mindenmentes” termékek, melyek nem tartalmaznak:

glutén tartalmú gabonát

tejet és tejtermékeket

tojást

kukoricát, burgonyát, szóját és további olcsóbb, de egészségügyi szempontból megkérdőjelezhető hatású „mentes” alapanyagokat

finomított, ipari cukrokat

mesterséges édesítőszereket

pálmaolajat és silány minőségű zsírokat

Reméljük, hogy termékkínálatunk elnyeri tetszésedet és termékeink fogyasztásával hozzájárulhatunk egészséges életmódod támogatásához.

További egészséges életmóddal kapcsolatos tartalmakért, részletesebb termék- és gyártóbemutatókért és receptekért olvasd blogbejegyzéseinket, kövess minket Facebookon és Instagramon!

Amennyiben pedig javaslatod lenne termékpalettánk bővítésére, vagy egyéb kérdésed merül fel, nyugodtan lépj velünk kapcsolatba!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.