Az élő kenyereket egyedülállóan 70-90% zöldségpépből, többféle lenmag keverékéből készítik és emésztést segítő fűszerekkel ízesítik.
A hagyományos kenyerekhez képest nem tartalmaznak sem lisztet, sem élesztőt, és nem sütéssel készülnek, hanem kíméletes aszalással.
Többféle változatuk készül: zöldséges, olaszos, cukkinis.
Kíméletes aszalással 8-10 óra alatt készülnek el a ropogósra aszalt lapok, így tartósítószer nélkül el lehet őket tartani.
Tele van rostokkal, és tápértékben gazdag. Az Élő Kenyerek kiváló kiegészítői salátáknak, illetve levesek, főételek mellé.
A Pálcika Élő Kenyér kiváló kiegészítője egy salátának, levesnek is, illetve a formája miatt nap közbeni tízórai, uzsonnára is alkalmas akár iskolában, munkahelyen, vagy útközben fogyasztva.
Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék
Összetevők: sárgarépa, kápia paprika, paradicsom, cukkini, alma, zeller, lenmag, lilahagyma, fokhagyma, mazsola, citrom, bazsalikom, oregánó, őrölt kömény, koriander, gluténmentes sörélesztő pehely, kurkuma, só