Az élő kenyereket egyedülállóan 70-90% zöldségpépből, többféle lenmag keverékéből készítik és emésztést segítő fűszerekkel ízesítik.
A hagyományos kenyerekhez képest nem tartalmaznak sem lisztet, sem élesztőt, és nem sütéssel készülnek, hanem kíméletes aszalással.
Többféle változatuk készül: zöldséges, olaszos, cukkinis.
Olaszos élő kenyér alapanyagai: kápia paprika, paradicsom, hagyma, fokhagyma, mazsola, citrom, bazsalikom és oregano.
Ez a kenyér igazi ízorgia, fűszeres hatású, ezért egyszerű zöldségkrémet ajánlunk hozzá fogyasztani, de kiváló egy szelet avokádó is hozzá.
Fogyasztható szendvicsnek is. Egy étkezéshez 1-2 lap elegendő.
Tele van rostokkal, és tápértékben gazdag.
Kíméletes aszalással 8-10 óra alatt készülnek el a ropogósra aszalt lapok, így tartósítószer nélkül el lehet őket tartani.
Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes termék
Összetevők: kápia paprika, paradicsom, lenmag, lilahagyma, fokhagyma, citrom, mazsola, oregánó, bazsalikom, só