Összetevők: lilahagyma, olivaolaj, babérlevél, fehér bors, barna cukor, vörösbor, narancslé, szilvalekvár, mustárpor, almaecet
Csak természetes alapanyagokból tartósítószer nélkül készült magyar termék.
A különleges eljárással (fermentálással) készült csatnival a természet tiszta ízét hozhatod el otthonodba. Minden egyes üvegben az érett gyümölcsök és friss zöldségek harmóniája köszön vissza, mesterséges cukor, plusz adalékanyag és tartósítószer nélkül.
Miért jó a fermentált csatni?
A fermentálás folyamat során a nyersanyagokban található vitaminok és ásványi anyagok könnyebben felszívódnak, így a szervezet jobban tudja hasznosítani csatni termékeink minden elemét.
Ezzel az eljárással készítményeink mélyebb és összetettebb ízeket kapnak, amelyek különleges élményt nyújtanak a hagyományos, nem fermentált változatokhoz képest és az ízek az idő elteltével csak gazdagodnak, így minden falat új meglepetést tartogat.
Üvegeink tartalma nemcsak egészséges, hanem különleges kiegészítője ételeinknek, legyen szó sült húsokról, könnyű salátákról vagy akár a délutáni szendvicsekről.
Ismerd meg chutney különlegességeinket részletesebben és találd meg kedvenc ízvilágod!
A fermentált lilahagyma chutney természetes forrása a postbiotikumoknak, amelyek elősegítik az emésztést és támogatják a bélflóra egészségét.
A lilahagyma lágy édessége találkozik az olivaolaj, babérlevél és a fehér bors fűszeres aromáival. A barna cukor édessége és a vörösbor mély zamatossága, a narancslé frissessége, a szilvalekvár gazdag sűrűsége, a mustárpor ereje és az almaecet pikáns savanykássága teszi igazán különlegessé ezt a remekművet.
Tökéletesen illik grillezett húsokhoz és zöldségekhez: a hagymalekvár édeskés, enyhén fűszeres íze remekül kiegészíti a sült csirke, sertéshús vagy marhahús ízvilágát.
Fedezd fel a lilahagyma chutney egyedülálló ízkombinációját és varázsold különlegessé az étkezéseket!
Tudtad? A fermentálás természetes tartósítószerként működik, ami meghosszabbítja a lilahagyma chutney eltarthatóságát anélkül, hogy mesterséges adalékanyagokra lenne szükség. A postbiotikumokban gazdag termék egészségesebb tápanyagforrás az egészséges életmódot követők számára. A hagyma chutney nemcsak a csomagoláson hozza el számodra üde megjelenését, hanem a tányéron is kifogástalan ízeket teremt.
Használd Te is bátran a hagymalekvár különlegességet sült húsokhoz, tésztákhoz, sajtok mellé, szendvicsek kiegészítőjeként.